Skogens Pärla

Chihuahua kennel

Blogg

  

Sköna värme!

19 apr 2018

Åh så skönt det är nu när man kan vara ute. Alla njuter, insekter, djur och människor! Chihuahuorna följer äntligen med frivilligt på joggingrundan. Valparna som nu är 4,5 veckor ska få komma ut i sin lekhage till helgen. Ut och skutta och busa. Mycket lättare att ha valpar nu på vårkanten än mitt i vintern. Men det är ju inte så lätt att planera=) Om ca 2 veckor kommer valparna ut på annons! Ha det så bra i solen=)


Testa Chihuhuacirkelns hälsotest!

15 mar 2018

Klicka på denna länken så kommer du direkt till testet! Kul! https://www.survio.com/survey/d/H3N7X1U8W2P3K5W3O


Snart dags för Chihuahua boxen april!

15 mar 2018

Chihuhua boxen skickas ut första veckan i månaden. Just nu planeras chihuahua boxen för April att bli färdig. Vill du prova en box går det bra att beställa en box för att sedan välja om man vill prenumerera eller köpa en box när det passar dig. Du kan också välja om du vill ha tik valp eller hane boxen=)


Snart är våren här!

13 mar 2018

Oj vad det töar!Inte många av mina hundar som ville ut nu på morgonen. Snabbt ut snabbt in! Äldsta tiken har inte ens gått ut än:) Men det känns ändå skönt med detta gråväder. Man har ju förhoppningar om vad som väntar. Vi går också i väntans tider med Hazel. Hennes valpar kommer om ca 1 vecka! Så spännande och ser vad det blir för valpar=)


Chihuahuaboxen Mars

7 mar 2018

mars.pdf


Chihuahuaboxen Mars

2 mar 2018

Nu är Chihuahua boxen för Mars redo att skickas ut till alla prenumeranter. Är du inte medlem än är det inget problem=) Anmäl dig genom att mejla din adress! Mycket nöje! Mvh Helene 


Nu är det dags för våra valpar att hitta sina föralltid hem=)

26 feb 2018

Jaa, vad tiden går! Nu ska våra små gosisar flytta! En blandad känsla, av sorg och glädje. Att vi har möjlighet att göra någon lycklig över att få hem en valp, att ge valpen en egen familj=) Ni kan se bilder här på hemsidan. Hänvisar till mitt Instagram konto: CHIHUAHUA_PERFORMENCE. Där kan ni följa valparna [...]


NYHET! BESTÄLL CHIHUAHUA BOXEN!

22 feb 2018

Nyhet från Skogens Pärla! Chihuahua boxen! En överaskning för dig och din chihuahua varje månad.  En välanpassad box för just chihuahua! Boxen inehåller 5-7 olika saker iform av godis, ben, leksaker och tillbehör.  Du väljer själv hur länge du vill prenumerera. Du betalar 259kr ink frakt.    


Uttställning Mantorp

18 nov 2017

Hemma efter en dag på Östergötlands kennelklubbs utställning i Mantorp. Leo skötte sig exemplariskt och charmade både hundar och människor=) 


Cirkelträning liten hund=)

9 nov 2017

Hej! Letat efter cirkelträningar för små hundar. Vilket inte var så lätt att hitta. Så då får jag väl skapa en själv då! Söndagen den 12 nov så tränar vi "Möte med andra hundar". Vi träffas på ängen och tar sedan en gemensam promenad på naturstigen.  Välkomna till Largbacksvägen 10 söndagen den 12 nov kl [...]


En spännande tid väntar!!

2 nov 2017

Nu har min fina tik Rosa parats med sin prins Capari! Höglöpet har nu börjat avta så nu får vi se om Rosa verkar dräktig. Kan det bli valpar till jul=)


En promenad i fina höstvädret

16 okt 2017

Härligt varm idag. Nästan 15 grader=) 


Välkommen till min nya sida Skogens Pärla

16 okt 2017

Hej! Här kommer du att få följa en mysig kennel i hemmamiljö. Våra hundar Leo, Rosa, Bella-Rosa och Hazel bor tillsammans med min familj. Vi är ute i skogen varje dag. De får mycket aktivitet och kärlek.     


 

 
 

Välkommen

Titta in i webshopen=)

Webshop

Aktuellt 

 

Nyhet! Beställ           Chihuahua boxen!

Länkar